BR-zadeldek-oornetjes-beenbescherming

BR zadeldek oornetje peesbeschermers en strijklappen in Navy en Blue

Nieuwe kleuren BR Event collectie

Met de BR Event collectie kan het paard in één kleur gestyled worden. De collectie bestaat uit zadeldekken, een oornetje, peesbeschermers, strijklappen en bandages die allemaal in dezelfde kleur verkrijgbaar zijn.

De BR Event collectie bestaat inmiddels uit meer dan 35 kleuren! Regelmatig wordt de collectie vernieuwd. De laatste nieuwe kleuren zijn BLUE JAY en ROYAL NAVY. De zadeldekken en het oornetje in BLUE JAY zijn afgewerkt met een stijlvolle zwarte koordbies. De varianten in ROYAL NAVY zijn voorzien van een luxe koordbies met zilverdraad.

PRIJSVRAAG: Maak kans op 1 van de 3 BR Event sets (dekje, oornetje, bandages) in één van de nieuwste kleuren BLUE JAY of ROYAL BLUE. Wat moet je doen? Beantwoord de volgende prijsvraag: In welke maten is het BR Event dressuurzadeldek verkrijgbaar? Stuur je antwoord voor 4 juli naar competition@br.nl. Geef in je e-mail tevens aan welk model, kleur en maat jouw voorkeur heeft.

Hier vind je meer informatie over de complete BR Event collectie: Br.nl/event/

3 Responses to BR zadeldek oornetje peesbeschermers en strijklappen in Navy en Blue

 1. Melissa 09/05/2017 at 15:48 #

  Geweldig setje! Past ook goed bij zwarte paarden ;)

 2. Laaika1 11/05/2017 at 16:21 #

  Tot wanneer geld de actie Zie geen datum staan

  • Yura van Winden 31/05/2017 at 09:10 #

   Dit zijn de vaste prijzen van deze mooie BR zadeldek oornetje peesbeschermers en strijklappen in Navy en Blue collectie.

Geef een reactie

2 × 2 =