Paradepaard

Paradepaard? Ik ben Yura van Winden en dol op paarden en pony’s. Zelf heb ik vroeger recreatief gereden. Nu heb ik 3 kinderen; dochter Layla van 9 jaar, zoon Boika 7 jaar en dochter Sofia 4 jaar. Mijn dochter Layla is in 2012 gaan paardrijden. Begin 2013 hebben we voor haar een grote shetlander gekocht. Een mooie zwarte ruin met een sjieke naam Santana van Landgraaf. Santana kan van alles een beetje dressuur, springen en mennen. Layla heeft tal van Bixie wedstrijden gereden en we hebben heel wat ritjes met de menwagen door het bos gereden. In de zomer van 2014 hebben we een super leuke B pony voor Layla gekocht. Toen hebben we besloten Santana te verkopen aan nieuwe eigenaren die veel met hem gingen mennen, iets wat hij het leukste vindt! Layla is dol op haar nieuwe pony Xafiro! En Sofia is ook al begonnen met surfenlesjes op de manege. Alleen mijn zoon Boika is niet dol op al die paarden, hij houdt het bij voetbal.

En verder …  Paradepaard

Paradepaard.nl is een ook een blog op het gebied van fashion en lifestyle gerelateerd aan paarden en pony’s. Dit zijn berichten met de hipste, leukste en origineelste paard en stal producten, hippe ruiterkleding, leuke (web)shops, kortingen, winacties, evenementen, dagjes weg of vakantiebestemmingen die te maken hebben met paarden en pony’s. Voor de ruiters een nieuwe paardrijbroek, een hippe cap of een stoere bodywarmer. Voor het paard of de pony mooie warme dekens, halsters in felle kleuren en lekkere paarden snoepjes. Maar ook design als een lamp in de vorm van een paard, speelgoed paardjes of een paarden rugzak voor school. Op Paradepaard kan je ook nog alle WEBSHOPS (paardenwinkel / ruitershops) vinden die paardenspullen /ruitersport artikelen verkopen. En is er een overzicht met alle MERKEN in de ruitersport wereld.

Paradepaard shop

Hou je van glitter en glamour? Op Paradepaard.nl kan je geweldige glitter tattoo’s voor je paard of pony en mooie manen en staart extensions vinden. De glitter Tattoo’s zijn plakplaatjes, met een sjabloon, speciale lijm en glitters kun je allerlei leuke patronen op je paard ‘plakken’. De tattoos blijven tot twee weken zitten. Met de manen en staart extensions kan je je paard of pony een mooie volle gekleurde bos haren geven.

Paradepaard.nl is dol op paarden en pony’s.

Ben jij ook dol op paarden…?
Neem dan iedere dag een kijkje op Paradepaard.nl