Coupony

Coupony.nl, voor wie gek is op paarden én korting! Op Coupony vinden liefhebbers van paarden en pony’s te gekke deals. Het gaat altijd om aanbiedingen met tenminste 35% korting, oplopend tot wel 92% korting! De naam Coupony is een samenvoeging van Coupon + Pony. Grappig is dat ze in Amerika iemand die met kortingscoupons winkelt wel een ‘coupony’ noemen. Waar het om draait, is dat je iets koopt met een coupon (voucher) waarmee je hoge korting krijgt op een bepaald product. Dat kan omdat veel mensen tegelijkertijd zo’n coupon kopen. Je krijgt, zeg maar, groepskorting.

Bij Coupony vind je aanbiedingen voor leuke en handige producten voor ruiters, hun paarden en pony’s, maar ook voor zaken waar je niet zo snel aan denkt, zoals een droomvakantie te paard, weekendjes-weg, leuke uitstapjes, bijzondere privélessen of workshops en natuurlijk leuke hebbedingen. Dus vind je op Coupony naast aantrekkelijke deals voor praktische zaken, ook een waanzinnige woestijntrektocht te paard, de leukste vakantieadressen in Nederland voor paardenliefhebbers, workshops natural horsemanship of die te gekke Horse & Hunk kalender als cadeautje voor je beste vriendin… En altijd met geweldige korting op de normale prijs!

Oprichtster Caroline Ferguson vertelt: ‘alle zaken die het leven van een paardenliefhebber leuker of makkelijker maken passen op Coupony.nl.’ De formule van Coupony sluit aan op de nieuwe trend van websites met coupon-deals, op de Nederlandse markt bekend geworden door het Amerikaanse bedrijf Groupon. Zelf is Caroline al paardengek vanaf haar zesde. Samen met haar man heeft zij twee paarden (een KWPN-er, Sam, en een Haflinger, Alex – met als koosnaampje Coupony).

Schrijf je in op www.coupony.nl en profiteer voortaan van kortingen van 35% tot 92%!

[button link=”http://www.coupony.nl/” window=”yes”]Naar de site[/button]

Categorieën

TOP