EquiRex webshop

Bij EquiRex vind je comfortabele en stijlvolle ruiterkleding. Ze gebruiken stoffen die een lagere impact hebben op het milieu dan reguliere stoffen, zoals gecertificeerde biologische katoen, merino wol en state of the art Blue Sign fabrics.

katoen Biologisch katoen is gewone katoen, maar dan verbouwd zonder gebruik van kunstmatige meststoffen (kuntsmest) of bestrijdingsmiddelen (pesticiden). Genetisch. EquiRex gebruikt zachte, hoge kwaliteit gecertificeerd biologisch katoen met een vleugje elastaan ​​voor optimaal comfort. Merino wol is een nieuwe toevoeging aan de hippische mode-markt, een wol met een natuurlijke glans. Ideaal voor lange trainingsdagen doordat de natuurlijke klimaatregeling van merino wol je koel houdt in de zomer en warm in de winter. De De bluesign standaard zorgt voor transparantie over de gehele textielproductieketen het verstrekken van concrete oplossingen en praktische hulpmiddelen, zonder afbreuk te doen functionaliteit, kwaliteit of design.

EquiRex is vriendelijk voor het milieu tevens kan je er zeken van zijn dat er geen kinderarbeid wordt gebruikt en de arbeidsomstandigheden in de fabrieken zijn van goede standaard. Ze houden vast aan een betere wereld!

[button link=”http://www.equirex.nl/?cmid=SFdqQ29tTVpnMW89&afid=VVN5WVNnbCt1Mzg9&ats=VVN5WVNnbCt1Mzg9″ window=”yes”]Naar de shop[/button]

Categorieën

TOP