Paradepaard.nl is dol op paarden en pony’s. Je vind hier trends voor paard en ruiter. Berichten met de hipste, leukste en origineelste producten, webshops, kortingen, vakanties of winacties. Voor jou als paarden liefhebber een nieuwe paardrijbroek, een cap met swarovski steentjes of mooie leren rijlaarzen. Voor het paard of de pony trendy hoofdstellen, warme dekens of halsters in hippe kleuren. Maar ook lifestyle als een ring met een porseleinen paard of een design lamp in de vorm van een paard. En voor de kist basis outfits om pony te rijden, de leukste pony boeken en speelgoed paardjes. Ook vind je op Paradepaard.nl een overzicht van alle ruitersport webshops of andere bedrijven actief in de paarden branche. Kortom het leukste lifestylenieuws uit de ruitersport wereld!

Persbericht / Redactioneel stuk

Heb jij een nieuw, hip, trendy product of dienst dat je onder de aandacht wil brengen op Paradepaard? Dat kan, alle nieuwtjes op het gebied van trends voor paard en ruiter zijn welkom ! Stuur je bericht naar;

Paradepaard
info@paradepaard.nl
Binnenhof 12
2903CH Capelle aan den IJssel
KVK 24404473

Jij kan met jouw webshop, jouw nieuwe collectie of jouw product op Paradepaard komen door je nieuws / persbericht op te sturen. Je valt extra op als je een korting aan de lezers van Paradepaard.nl geeft. In plaats van producten kunnen ook evenementen, dagjes weg of vakantie bestemmingen op Paradepaard.nl. Paradepaard schrijft graag over producten of diensten die wij zelf hebben kunnen ervaren, indien een recensieproduct is opgestuurd, heb je kans sneller aan de beurt te zijn. Naast ruimte voor algemene stukjes, sluiten wij graag aan bij de actualiteit met thema’s als;  Valentijnsdag, dierendag, boekenweek etc. Elk persbericht / redactioneel stuk wordt via social media gedeeld op Facebook en Twitter.

Winacties

Paradepaard organiseert winacties. Een leuke manier om onze bezoekers kennis te laten maken met je product! Een winactie gaat altijd samen met redactioneel stuk en staat een prominent op de site. Daarnaast wordt iedere winactie genoemd in de Paradepaard nieuwsbrief. Je kan ook een winactie doen via Facebook. Wil jij meer bezoekers op jouw Facebook pagina? Dan kan je via Paradepaard een win, like & share actie doen. Stel een product beschikbaar en Paradepaard plaatst deze op haar Facebook pagina waar de echte paardenfans te vinden zijn. Zo bereik je weer nieuwe klanten en bezoekers.

Wil je een 1 of meerdere producten ter beschikking stellen voor een winactie? Stuur een mail naar info@paradepaard.nl. Aan een winactie zijn, afgezien van de aan te bieden prijs, geen kosten verbonden, alleen jij als webshop houder moet een prijs beschikbaar stellen.

Webshop

Paradepaard biedt een overzicht van alle ruitersport shops. Maar ook een overzicht van korting sites, paarden verzekeringen, handmade artikelen, stalbouw etc. Heb jij of weet jij een webshop, manege of ander bedrijf actief in de paarden branche en wil je op Paradepaard.nl genoemd worden of heb je een andere vraag, stuur dan een mail naar naar info@paradepaard.nl.