BR zadeldek

Chique combinatie: BR zadeldek Passion Pandora en beenbeschermers Pro Max Reptile

Op zoek naar een mooie, luxe set? Kies dan voor het chique BR zadeldek Pandora en de stijlvolle beenbeschermers Pro Max Reptile, beide uit de BR wintercollectie 2017.

Het zadeldek heeft een stijlvolle stepping en is voorzien van een contrasterende bies en een luxe dubbele koordbies. Door de licht gevormde rugnaad en de zadel- en singellussen, die voorzien zijn van klittenband, blijft het zadeldek perfect onder het zadel liggen. Verder is het zadeldek voorzien van een vochtregulerende voering van 220 g Cool Plus en een vulling van 700 g vilt en 8 mm foam.

De bijpassende beenbeschermers Pro Max Reptile hebben een synthetisch lederen buitenzijde met een stijlvolle reptielenprint. De harde, voorgevormde kunststof schaal in de binnenzijde van de peesbeschermer geeft samen met de schokabsorberende, neopreen voering optimale bescherming aan het paardenbeen.
Het zadeldek BR Passion Pandora is verkrijgbaar in een dressuur- en springmodel in maat Full.

De peesbeschermers Passion Pro Max Reptile zijn verkrijgbaar in S t/m L en de bijpassende springschoenen in S t/m XL. Het zadeldek en de beschermers zijn verkrijgbaar in de kleuren STONE, NAVY en TERRA .

Adviesverkoopprijzen

  • Zadeldekken € 39,95 per stuk
  • Peesbeschermers € 49,95 per paar
  • Springschoenen € 19,95 per paar

BR zadeldek
Nieuwe Collectie bij Divoza Horseworld

Nog meer paradepaardjes...