TEKNA beenbeschermers Cross Country

Favoriet: TEKNA® beenbeschermers Cross Country

De Tekna® beenbeschermers Cross Country zijn door hun unieke vormgeving uitermate geschikt voor de cross. Ze bieden optimale ondersteuning en beschermen het pijpbeen en de omliggende pezen tegen schokken. De zachte neopreen voering is niet alleen comfortabel, maar zorgt ook voor een goed aansluitende pasvorm. De buitenzijde bestaat uit Quick Clean® materiaal. Dit lichtgewicht materiaal neemt geen vocht op en is daardoor bijzonder geschikt voor rijden op een modderige ondergrond of door het water. De klittenbandsluitingen zijn handig en veilig in gebruik.

De Tekna beenbeschermers zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor de voorbenen en voor de achterbenen. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart en in de maten Cob en Full. De beschermers zijn prima te combineren met andere Tekna artikelen in dezelfde kleuren.

Meer informatie over de TEKNA® beenbeschermers kunt u vinden op www.br.nl en bij uw Tekna dealer. Voor verkoopadressen kunt u ook contact opnemen met Bieman de Haas BV, Tel: (00 31) 0487 597880.

TEKNA beenbeschermers Cross Country

Nog meer paradepaardjes...