De mooiste vakanties voor jou en je paard

Zin om er even helemaal uit te zijn. Maar wel samen met je paard! Bij Paard & Bed vind je de leukste accommodaties voor jou en je paard. Zij maken een selectie van hotels, bed-and-breakfasts, vakantiehuisjes en zelfs een pipo-wagens waar je heerlijk kunt overnachten én waar ook je paard goed en veilig de nacht doorbrengt.

Zo kan je naar Trec Emst, voor een aantrekkelijk, laag tarief: overnachten in de vakantiewoning met 2 personen of kamperen in de boomgaard. De boerderij ligt direct aan de knooppuntenroute voor ruiters/menners rond Epe. Een ideaal punt dus, om er te paard of met de wagen er op uit te trekken. Huisvesting van je paard is, behalve in de weiden, ook mogelijk in een zandpaddock of op stal met hooi (eigen oogst) en/of muesli/brok. Er is zelfs een verlichte rijbak met een compleet springparcours, poets- en afspuitplaats en paardensolarium.

Wil je meer luxe, dan kan je naar het authentieke Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan op de prachtige Veluwe. Uitgerust met een comfortabele lounge, een verwarmde serre, twee bars en een sfeervol à la carte restaurant is dit hotel dé ideale uitvalsbasis voor het maken van paardrijtochten in de prachtige omgeving. Na een prachtige rit, diep het bos in, verschijnt ineens dit fraaie landhuis, dat tegenwoordig dient als 4-sterren hotel. Hotel-Restaurant De Mallejan dateert uit 1862 en beschikt over een rijke historie. De Koninklijke familie is regelmatig te gast geweest, vanwege de wildjacht, met hun paarden. Dit is dan ook één van de weinige luxe hotels in Nederland waar je je eigen paard kunt meenemen én stallen. Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan heeft haar eigen stallen inclusief hooi, stro en voer.

Neem een kijkje op www.paardenbed.nl voor zo uitgebreid mogelijke informatie en voor meer vakanties met je paard in Nederland, België en Duitsland.

paard boerderij

fletcher hotel

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.