ANKY Limited Edition Saddle Pads

ANKY Limited Edition Saddle Pads, collector’s item voor de fans

ANKY® Limited Edition Saddle Pads. De ANKY® pads zijn al jaren heel populair. Deze geweldige kwaliteitspads hebben een vochtregulerende en ademende Coolmax® voering, die zeer comfortabel is voor het paard. De zachte vulling zorgt ervoor dat het zadel perfect op zijn plaats blijft liggen en de druk gelijkmatig verdeeld wordt. Ook de siliconenprint aan de bovenzijde van de pad draagt bij aan een stabielere ligging van het zadel. Daarnaast zijn de pads natuurlijk uitermate stijlvol.

ANKY® heeft nu 2 nieuwe, exclusieve pads uitgebracht. De ANKY® Saddle Pad 3D Dots Print is gemaakt van suèdine met Metallic Printed Dots. Bij de ANKY® Saddle Pad Powder Print heeft de suèdine buitenzijde een 'Powder' print, waardoor het zadeldek een chique uitstraling krijgt.

Deze fantastische pads zijn slechts in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Een echt collector’s item dus voor de fans van de ANKY® pads.

De ANKY® Saddle Pad 3D Dots Print is verkrijgbaar in een dressuur- en springmodel in de kleuren ZWART en GROEN in maat Full. Adviesprijs € 59,95. De ANKY® Saddle Pad Powder Print is verkrijgbaar in een dressuur- en springmodel in de kleuren COGNAC en SAND in maat Full. Adviesprijs € 59,95

Nog meer paradepaardjes...