Edwina Alexander

Edwina Alexander als een Gucci Fashion doll voor de Vogue

Er zou maar een fashion doll van je gemaakt worden! Dat overkomt Edwina Alexander, de nummer één vrouwelijke professionele springruiter.

Edwina Alexander is een Australische springruiter die woont in Valkenswaard in Nederland. Edwina Alexander werd geboren op 29 maar 1974 in Sydney, Australië. Ondanks dat ze niet uit een paardenfamilie komt reed ze al vroeg paard. Zo won ze de Australische Young Rider Championships in 1995. In 1998 kwam Edwina naar Europa om daar wedstrijden te rijden. Edwina Alexander is de eerste ruiter in de Australische geschiedenis die zich heeft geplaatst voor de Wereldruiterspelen. Dit deed ze door zich te kwalificeren voor de Wereldruiterspelen in Aken waar ze 4e werd.
Sinds het eind van 2009 is Edwina Alexander de hoogstgeplaatste vrouwelijke springruiter in de wereld.

Hoofdsponsor van Edwina Alexander is Gucci. Gucci sponsort Edwina Alexander om haar relatie met de hippische wereld te versterken. Edwina Alexander draagt een exclusieve Gucci hippische garderobe, waaronder kleding en accessoires, die speciaal voor haar ontworpen worden door Gucci Creative Director Frida Giannini.

Voor Vogue Paris december/january issue 2015 is van Edwina Alexander een luxe fashion doll gemaakt. De fashion doll is net als een Barbie-pop in een doos, met een aparte look en een schat aan ruitersport accessoires. Het is alleen een beetje jammer dat het hoofdstel verkeerd hangt ;)

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.