paard lente

Eindelijk lente! hip ruitersport merk Spooksriding

Het is weer lente. Iedereen is er blij mee, omdat het betekent dat de dagen langer en lichter zijn maar vooral ook omdat het warmer wordt. Je wordt weer platgegooid met de nieuwste mode in paardenland, voor zowel ruiter als paard. Het is echt weer tijd voor de nieuwste hippe kleren met bijpassende zadeldekjes en oormutsen! ;-)

Toch heeft de lente ook altijd zo zijn ‘gevaren’, denk maar aan het overheerlijke gras, het hooi dat ook giftige plantjes kan bevatten, hooikoorts die zorgt voor ergernis en lekker frisse paarden. Ook moet je weer voorbereid zijn op de dazen en vliegen die horen bij het warmere weer. Ieder voordeel heeft zijn nadeel…

Ikzelf ben altijd wel blij met de lente, want het betekent meer buitenritten en langer lichte dagen. Op de een of andere manier heb ik meer energie en krijg ik meer gedaan in de lente en de zomer. Heerlijk!

Voor mij geldt dit jaar dat ik op zoek mag gaan naar een aantal leuke nieuwe (polo)shirts en een bodywarmer, dan kan ik er weer tegenaan. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ‘paardenmerk’ Spooks tegen in de collectie van Zalando. Hartstikke handig, want bij Zalando kun je al je andere modemerken bestellen en gratis laten thuisbezorgen. Ook retour sturen is super eenvoudig. Daarbij is Spooks een leuk merk om te zien en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Mijn tip voor dit nieuwe seizoen is dan ook het bekijken van het merk Spooks. Geniet er lekker van!

Daniëlle Dols

Hippia – sportmassage03. Banner Dames Schoenenkast 010112  468 x 60

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.