BR Sigma helmen Glitter

Nieuwe BR Rijhelm Sigma Carbon voor een chique look en Glitter voor een trendy look

Nieuw: BR Rijhelm Sigma Carbon VG1 en Glitter VG1.

De nieuwe BR rijhelm Sigma heeft een modern design en een uiterst comfortabele pasvorm. Deze elegante rijhelm is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. De top van de BR Sigma Carbon VG1 is verfraaid met carbon voor een chique uitstraling en de top van de BR Sigma Glitter VG1 is verfraaid met glittermateriaal voor een meer trendy look.

De helm heeft een lichtgewicht schaal van stevig ABS materiaal met een zilverkleurige rand die voorzien is van twaalf ventilatieopeningen. Deze zorgen samen met de binnenvoering voor een goede vochtregulatie en optimale ventilatie. De voering van Cooldry gecombineerd met mesh droogt snel en houdt het hoofd koel.
De rijhelm is uitgerust met een verstelbare 6-punts kinband die voorzien is van een quick release gesp en een zachte kinbeschermer van Cooldry materiaal. De kinband is mooi afgewerkt met stijlvol synthetisch leder.

De helm wordt geleverd met drie voeringen in verschillende maten zodat de perfecte pasvorm verkregen kan worden. Natuurlijk voldoet de rijhelm aan de CE VG1 01.040 2014-12 veiligheidsnormering. De BR Rijhelm Sigma Carbon VG1 en Glitter VG1 zijn verkrijgbaar in ZWART en NAVY in maat 52 t/m 60.

BR Sigma helmen Glitter BR Sigma helmen Carbon

Nog meer paradepaardjes...