BR lederverzorging

Nieuwe lijn BR onderhoudsmiddelen voor de perfecte lederverzorging

BR heeft een geheel nieuwe lijn onderhoudsmiddelen ontwikkeld voor de perfecte lederverzorging. De BR lijn bevat reinigingsproducten die het leder reinigen en verzorgen zonder het stiksel aan te tasten of het leder uit te drogen. Voor optimaal resultaat moet het leder na reiniging ook behandeld worden met een conditioner of balsem. Deze BR producten bevatten waardevolle verzorgende toevoegingen om het leer te verzorgen, voeden en beschermen. Hierdoor blijven de natuurlijke eigenschappen van het leder behouden en blijft het leder zacht, soepel, glanzend en scheurvrij.

De BR leder combo is een innovatieve combinatie van een vetvrij reinigingsproduct en een verzorgingsmiddel in één. Het product verwijdert hardnekkig vuil en opgedroogd zweet en voorkomt aantasting door vocht en schimmels. De voedende substanties dringen tot diep in de ledervezel en houden het leder soepel en glanzend. De sprayflessen zijn zuinig in gebruik en je kunt het onderhoudsmiddel gelijkmatig aanbrengen.

Ook voor synthetisch leder heeft BR een reinigingsmiddel waarmee synthetisch leder hygiënisch schoon wordt door de antibacteriële werking van het product. BR onderhoudsmiddelen zijn verkrijgbaar bij De Kroo Ruitersport.

Nog meer paradepaardjes...