Ruitershop Boxmeer

Ruitershop Boxmeer mode, accessoires en klasse zadels

Ruitershop Boxmeer is een webwinkel compleet voor ruiter, paard en outdoorartikelen. Ze hebben een bijzonder uitgebreid assortiment. Je treft er alles aan om goed voor de dag te komen en om comfortabel de paardensport te beoefenen. Van dressuur tot springen, van recreatieruiter tot wedstrijdruiter. Een volledige outfit voor jou en complete uitrusting voor je paard tot een enkel accessoire, je zult altijd slagen.

Ruitershop Boxmeer heeft portieve mode, stijlvolle accessoires en klasse zadels. Het assortiment is evenwichtig samengesteld uit top en populaire merken.

Paradepaard’s 5 favorieten van Ruitershop Boxmeer

1. Anky Classic dressurzadel, waarvan de zit is zo gevormd dat het diepste punt in het midden ligt, zodat de ruiter altijd een optimale balans heeft.

anky zadel

2. Wat een stoere kleur heeft de blauwe KEP Cromo S Blauw. De KEP is van Kep italia, de absolute koploper op het gebied van technologie, veiligheid, design en comfort voor rijhelmen.

KEP italia blauw

3. Geweldig deze HKM stijgbeugel Flags, stijgbeugels in de Nederlandse landenkleur rood wit blauw.

stijgbeugel nederland

4. We blijven even in het blauw met dit Wedstrijdshirt van het merk Kingland in de kleur blauw. Mooi bij de blauwe KEP het Kingsland wedstrijdshirt Phillipia.

wedstrijdpolo blauw

5. De Niro Polo rijlaars met accenten. Wat een schitterende een kalfslederen laars. De laars heeft een extra verhoogde dresuurboog en is afgewerkt in de kleur donkerblauw. De schacht is blauw bruched leder.

leren rijlaars

 

 

Nog meer paradepaardjes...