tekna zadel

TEKNA® introduceert LeTek S-Line zadels

Bij de LeTek zadels van Tekna® wordt het beste van een lederen zadel gecombineerd met de voordelen van een synthetisch zadel.

De zadels van kunstleder zijn aan de bovenzijde volledig bekleed met kalfsleder. De zitting, de zweetbladen en de kniestukken zijn aan de buitenzijde van leder, maar aan de onderzijde van synthetisch leder. Hierdoor heeft het zadel een zeer luxe uitstraling, maar blijft het betaalbaar. Het zweetblad is bovendien aan de bovenzijde voorzien van een strook dubbel leder voor extra versteviging. De zacht lederen bovenzijde zorgt voor een bijzonder comfortabele zit. De LeTek zadels zijn bijzonder mooi afgewerkt.

De LeTek S-Line bestaat uit een lichtgewicht dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadel. Alle drie de zadels zijn voorzien van een flexibele zadelboom met het Tekna® Quik Change systeem. Het voordeel van dit systeem is dat het kopijzer eenvoudig verwisseld kan worden als het paard een andere maat nodig heeft.

Adviesprijs veelzijdigheid € 799,95
Adviesprijs dressuur € 799,95
Adviesprijs spring € 749,95

Betaalbare luxe – Dat is Tekna® logica! Meer informatie over de TEKNA® LeTek S-Line kan je vinden op BR.nl en bij de Tekna dealers.

tekna zadel tekna zadel

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.