ANKY Hoofdstel

ANKY® Comfort Fit hoofdstellen voor het gevoelige paardenhoofd

Comfortabel en Chic: ANKY® hoofdstel Comfort Fit Double ATH18002

De ANKY® Comfort Fit hoofdstellen zijn ontworpen met de filosofie om een hoofdstel zo comfortabel mogelijk te maken voor het gevoelige paardenhoofd.

Het nieuwe, symmetrische stang en trens hoofdstel, ANKY® Comfort Fit Double, uit deze collectie heeft een anatomisch gevormd kopstuk met een zachte padding van leder. De ronde vorm van het kopstuk zorgt voor extra vrijheid achter de oren van het paard. Het speciale ontwerp van de anatomisch gevormde neusriem, zorgt voor meer vrijheid bij de jukbeenderen en de gevoelige zenuwuiteinden op het paardenhoofd. Dit model neusriem zorgt er tevens voor dat er minder druk ontstaat op de tanden van het paard.

Het hoofdstel is gemaakt van topkwaliteit Engels leder en is niet alleen comfortabel maar heeft ook een chique look. Het hoofdstel heeft rondgenaaide delen zoals onder andere de bakstukken en de keelriem en ook de brede neusriem is mooi rond gebombeerd. Maar vooral het gebogen frondeel met vijf rijen glanzende imitatiediamanten is een echte eyecatcher. Het is dus niet alleen een fijn hoofdstel voor je paard maar heeft ook de uitstraling die jij zoekt!
Dit ANKY® hoofdstel wordt geleverd met bijpassende lederen teugels met rondgenaaide uiteinden en blinde sluitingen.

Het ANKY® hoofdstel Comfort Fit Double ATH18002 is verkrijgbaar in ZWART in Cob en Full bij Horse & Riders Superstores Epplejeck.

ANKY Hoofdstel

Nog meer paradepaardjes...