Paradepaard-Kerst

Shop deze leuke X-mas-collectie van Imperial Riding.

Laat je inspireren door de nieuwe X-mas-collectie!
Wees één met je paard tijdens de kerstvakantie.

Shop de X-mas-collectie bij Epplejeck of Imperial Riding.

Zadeldek-imperial-riding

Zadeldek Imperial Riding Light Up
Nog geen kerstdekje? Ho ho ho, dan moet je deze hebben! Naast de geweldige zilverkleurige pailletten en de kerstman op de eenhoorn, heeft dit dekje een speciaal gestikt dennenboompatroon.
Handschoenen Imperial

Handschoenen Imperial Fantastic
Wintercollectie. Zacht gevoerde handschoenen voor aangename warmte op winterdagen.
Muts Imperial Riding Pixie

Muts Imperial Riding Pixie
Deze kleurrijke muts in de contrasterende kleuren roze en groen verspreid niet alleen warmte, maar ook blijdschap! Een echte eye-catcher voor het komende winterseizoen op stal.
t-shirt-jolly-white
T-shirt Jolly
Super kleurrijke kerst T-shirt ‘Jolly’ Als je ook zo’n fan bent van grappige en trendy kerst shirts, dan is dit trendy gebreide “Jolly” T-shirt uit de exclusieve wintercollectie van Imperial Riding een absolute must-have! De basiskleur is felrood; de kraag en mouwen zijn gestreept in rood en wit zoals op de kerst-elf van de kerstman. Je gaat automatisch in de kerstman geloven bij het zien van alle kerstgerelateerde motieven in breisels, pailletten en glittere feestelijke sfeer. Een eye-catcher waar je ontzettend blij van wordt!
Trui Imperial Riding Unicorn

Trui Imperial Riding Unicorn
Christmas Unicorn sweater! Excusief uit de Imperial Riding Wintercollectie. De sweater is zeer comfortabel en door de unieke print is het een echte eye-catcher!

Nog meer paradepaardjes...