ANKY jas

ANKY® Herfst- Wintercollectie 2018: To boost your confidence

Het thema van de nieuwe ANKY® Herfst-Wintercollectie 2018 is het beste te omschrijven met de woorden; mysterieus en iriserend. De kleuren die je ziet in een regenboog, zeepbubbels en soms in de veren van vogels zijn fascinerend omdat ze steeds van kleur lijken te veranderen.

Deze winter komen deze opvallende kleuren terug in de verschillende accessoires die mooi te combineren zijn met basis items uit de ANKY® collectie. De kleuren Parrot, Robin Red, Hummingbird en Pheasant dragen bij aan een modieuze, maar toch zeer functionele collectie.

Het ANKY® Quilted Techno Stretch Jacket is gemaakt van sneldrogend, ademend, stretch materiaal, waardoor het uitermate comfortabel is om mee te rijden. De mooi aansluitende pasvorm draagt prettig en geeft veel bewegingsvrijheid. Het jack valt op door het gestepte nylon voorpand en kraag. Een mooi detail is de iriserende rits die van kleur verandert door de lichtval.

Het ANKY® Quilted Techno Stretch Jacket ATC182102 is verkrijgbaar in BLACK BIRD, PARROT, BLUE BIRD en ROBIN RED in XS t/m XXL.

Nog meer paradepaardjes...