ANKY Jack

ANKY® The Colourful Bloom Collection 2021

Het verwezenlijken van je dromen en ambities verloopt net als een groeiproces. Het zal niet altijd makkelijk zijn maar door hard te werken en in jezelf te geloven kun je je doelen bereiken. Kies jouw favoriete kleuren uit de ANKY® collectie voor je training en persoonlijke groei!

Ontdek de ANKY® voorjaarscollectie met veel leuke nieuwe items in de trendkleuren van het seizoen. Het ANKY® bonded jacket heeft een stijlvolle look door de koperkleurige details. Over de schouders en mouwen loopt een koperkleurig band en ook de ritssluitingen zijn koperkleurig. Het jack heeft een getailleerde pasvorm en sluit ook onder mooi aan door de verstelbare, elastische band.

Het jack is gemaakt van een technische, niet geweven stof. Het elastische materiaal biedt veel draagcomfort en bewegingsvrijheid. Door de vochtabsorberende en ademende eigenschappen van het materiaal wordt
het transpiratievocht opgenomen waardoor je huid droog blijft en je niet afkoelt. Dus een perfect jack voor een inspannende training in de zomer!
Mocht je toch onverwacht een regenbui krijgen dan kun je capuchon gebruiken die mooi weggewerkt is in de kraag van het jack.

Het ANKY® Bonded Jack is verkrijgbaar in XS t/m XXL in de kleuren Dark Navy en Bonnie Blue.

ANKY Jack

Nog meer paradepaardjes...