BR Passion outdoordeken

BR Passion outdoordeken met effectieve verdeling van de warmte

Nieuw: BR Passion outdoordeken met Z3 Heat Control

BR komt deze winter met het Z3 Heat Control principe voor dekens. Z3 zorgt voor een effectieve verdeling van de warmte. De vulling van de BR outdoordeken Passion is verdeeld over drie zones: de bovenzijde heeft 340 gram vulling, het middenstuk 200 gram en de onderzijde 100 gram. Dus in totaal is de deken lichter, maar toch warm daar waar het nodig is.

De deken is gemaakt van sterk 800D polyester. De deken is zowel waterdicht (5000 mm), als ademend (4000 g/m² 24 uur) en winddicht. De pasvorm is perfect door de anatomische vormgeving en de dubbel gestikte rugnaad. De loopsplitten geven het paard veel bewegingsvrijheid. Verder is de deken voorzien van D-ringen en klittenband, zodat er eenvoudig een halsdeel aan bevestigd kan worden. Er is een bijpassend halsdeel los verkrijgbaar.

De BR outdoordeken Passion is verkrijgbaar in de kleur INK in de maten 165 t/m 215 cm, adviesprijs € 119,95. Het BR halsdeel Passion is ook verkrijgbaar in INK in de maten S, M en L, adviesprijs € 29,95. In deze BR Z3 serie is ook een warmere variant verkrijgbaar. Deze combo deken heeft aan de bovenzijde een 500 grams vulling.

De BR Passion outdoordeken met Z3 Heat Control is verkrijgbaar bij Divoza.com

BR Passion outdoordeken

Nog meer paradepaardjes...