BR-Ruitersport

BR voorjaars- zomercollectie 2021

Nu het buiten warmer wordt, kun je weer gezellig veel tijd doorbrengen op stal met je stalgenoten en jullie paarden. Lekker trainen met je paard of samen met je vriendinnen genieten van een fijne bosrit.

In de nieuwe BR voorjaars- zomercollectie vind je alles voor jou en je paard voor de komende zomer. Het trendy gewatteerde BR jack Rosalie is ideaal voor de wat koelere voorjaarsdagen en zomeravonden. Het korte model jack is licht qua gewicht maar is toch lekker warm als het wat frisser is. De licht getailleerde, aansluitende pasvorm en de spandex zijpanden geven veel bewegingsvrijheid en draagcomfort tijdens het rijden.

Vind je het te warm voor een jas maar wil je wel je lichaam warm houden, kies dan voor de BR bodywarmer Renske. Deze bodywarmer is qua model en materiaal gelijk aan het jack BR Rosalie maar geeft nog net iets meer bewegingsvrijheid.

In de BR zomercollectie vind je leuke, sportieve shirts, polo’s en rijbroeken in diverse kleuren die je met het jack Rosalie en de bodywarmer Renske kunt combineren. Ook de kleuren van de BR zadeldekken en beenbescherming uit de zomercollectie matchen hiermee.

Het BR jack Rosalie is verkrijgbaar in de kleuren Blue Berry, Blitz en Port. De BR bodywarmer Renske is verkrijgbaar in de kleuren Blue Berry en Port.

BR-Ruitersport

Nog meer paradepaardjes...