BR zadeldek Passion Pensacola

BR zomercollectie met Passion Pensacola zadeldek

Een van de opvallendste items uit de BR zomercollectie is het zadeldek Passion Pensacola. Dit zadeldek heeft een stijlvolle stepping en is voorzien van sierband met glamour studs! Dit sierlijke detail komt ook terug in de kledingcollecties, zodat ruiter en paard een mooi geheel vormen.

Het anatomisch gevormde zadeldek van polykatoen heeft een Airflow rugnaad om de luchtdoorstroming te bevorderen. Door de anatomisch gevormde rugnaad onstaat er minder snel druk op de ruggenwervels en schoft. Het zadeldek heeft een vochtregulerende voering van 220 g Cool Plus en een vulling van 200 g fiberfill en 10 mm foam.

Maak de set compleet met het bijpassende oornetje! Of kies voor één van de vele andere BR paardenartikelen met glamour studs.

Het zadeldek BR Passion Pensacola is verkrijgbaar in een dressuurmodel (166051) en een veelzijdigheidsmodel (165051) in de kleur Major Brown, maat Full. Adviesprijs €44,95.

Het oornetje BR Passion Pensacola (374065) is tevens verkrijgbaar in de kleur Major Brown, maat Full. Adviesprijs € 17,95.

BR Passion Pensacola

BR Passion Pensacola

BR zadeldek Passion Pensacola

Nog meer paradepaardjes...