hindernis

de tulpen Hindernis

Nathalie’s Hindernissen; Nu mijn bedrijfje er was dacht ik van er moet ook een leuke site zijn waar mensen alle hindernissen kunnen zien en kunnen reageren op hindernissen die ze leuk vinden. Waar informatie over mijn bedrijf en prijzen van de hindernissen te vinden zijn. Dus ik dacht wat beter als een facebook site in deze tijd. Toen ontstond de Nathalie’s Hindernissen facebook pagina, ik was zo trots! Om je eigen hindernissen te zien op het web.

Ik bedacht een leuke actie; als mijn facebook pagina de 150 like’s zou halen ging ik een hindernisbord naar eigen wens verloten. Die 150 like;s waren snel behaald! De namen van de like’s heb ik op kleine papiertjes geschreven en in een grote glazen kom gedaan. Toen was het zo ver, ik was gewoon zenuwachtig even roeren en draaien en de winnaar was Marissa Kamphuis! Marissa was heel blij en had een heel leuk idee voor op het hindernisbord; de tulpen Hindernis.

Door de actie kreeg ik het ineens heel druk. Een opdracht uit Rotterdam voor wel drie sponsorhindernissen. Een blauw/witte met reclame voor autosloperij een geel/turquoise voor een boekhouder en een bruin/roze voor een taartenbedrijfje. De ontwerpen voor de hindernissen waren in 1x goedgekeurd. En ze staan nu met zijn drieën in een Rotterdamse manege. We hebben ze zelf heen gebracht dus we konden zien waar ze terecht kwamen. Het is leuk je eigen gemaakte hindernissen te zien! Je begint voor de hobby met hindernissen bouwen en dan staan er ineens op meerdere plekken in Nederland hindernissen die jij gebouwd hebt!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn blog en hopelijk tot ziens bij de volgende blog! Groetjes Nathalie, Nathalie’s Hindernissen
https://www.facebook.com/NathaliesHindernissen

Nathalie HindernissenNathalie Hindernissen
Nathalie HindernissenNathalie Hindernissen

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.