center parcs pony

Mijn eigen pony bij Center Parcs

NIEUW! bij Center Pacrs. De droom van elk meisje (en jongen): haar eigen pony.  Bij Center Parcs kan het – voor even. Urenlang bezig met haar favoriete dier. Compleet verliefd. Uw zoon of dochter mag ‘m verzorgen en natuurlijk een stukje rijden. Meisjes en jongens van 5 tot 11 jaar kunnen zelf ervaren hoe het is om voor een pony te zorgen. Ze leren wat hij eet en hoe hij verzorgd moet worden. En ze kunnen de pony zelfs nog mooier maken met geborstelde manen en staart, en vlechten en gekleurde elastiekjes in z’n haren.

Bij de volgende Center Parcs zadelen de kids de pony’s op en maken ze een rondje over de Kinderboerderij en door het park;

Wil je je pony verzorgen op een manege dan kan dat bij;

Voor een dagdeel je eigen paard of pony? Wie wil dat nou niet? Op Het Heijderbos kan dit! Boek de Academy “Je Eigen Paard” en je krijgt: 1 ochtend (4 uur) voor je eigen paard of pony zorgen bij Manege Bergemo* (1 kind 7 t/m 15 jaar). Je leert hoe het is om voor een eigen pony te zorgen en natuurlijk ook een eindje gaan rijden, afhankelijk van het niveau van uw kind. Tevens ligt er een leuk welkomstcadeautje te wachten in de cottage en kan men met 4 personen deelnemen aan een huifkartocht.

Wij gaan een midweekje naar Het Heijderbos… nu al zin in!

Nog meer paradepaardjes...