Layla met shetlander Santana 3e bij RV en PC Moerveen

Layla heeft zaterdag 14 juni op stal Anna’s Hoeve een b-proef zonder galop gereden, een onderlinge wedstrijd georganiseerd door RV en PC Moerveen. ’s Morgens Santana eerst mooi gepoetst en ingevlochten. Daarna de trailer in en op naar Moerveen. Heel leuk want daar kwamen we de zwarte shetlander + eigenaresse tegen die we afgelopen jaar op de Bixie in Bergschenhoek hebben ontmoet toen Layla haar 1e Bixie proef reed. Hun zwarte merrie shetlander en onze zwarte ruin lijken best op elkaar, alsof ze zus en broer zijn. Layla moetst om 13:20 haar proefje rijden en ze deed het super goed!

Het middag programma startte met leuke verkleed ritjes en een carrousel demonstratie met 2 zwarte paarden. Daarna kwam de kür op muziek van Annemieke Buizer, de instructrice van Layla. Annemieke Buizer heeft haar productie A Twinkel sound of Music gereden, met muziek van Theo Holstein. Tevens was ruiter Kevin Heezen (ZZ Zwaar) en Koppert Zaragoza (Z1) met ook een kür op muziek te zien van Theo Holstein.Marjolein Nieuwenhuis-Bac (runt stal Anna’s Hoeve) heeft een kür gereden met eigen muziek.

Na dit was de prijsuitreiking. Altijd een spannend gebeuren. Layla stond zenuwachtig aan de zijkant. ’s Morgens zei ze nog tegen me het is toch Bixie dan win ik altijd een prijsje of rozet. Nee lieverd, je rijdt een b proefje met een nummer 1, e en 3 dus je moet je best doen. En ja hoor dat heeft ze gedaan met een mooie 3e plaats! Ze was natuurlijk helemaal blij :)

20140614_Moerveen02 moerveen moerveen moerveen

moerveen 20140614_Moerveen06

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.