Logeerweekendje bij Stasia Cramer op Mini-Manege Hippago!

Coupony.nl, voor wie gek is op paarden én korting! Op Coupony vinden liefhebbers van paarden en pony’s te gekke deals. Het gaat altijd om aanbiedingen met tenminste 35% korting, oplopend tot wel 92% korting!

Vandaag kan je meedoen aan de volgende deal: Logeerweekendje bij Stasia Cramer op Mini-Manege Hippago! Logeren op een boerderij met 8 paarden/pony’s: van vrijdag- tot zondagmiddag voor €64,-! Deze deal geeft je maar liefst 35 % korting!

Een logeerweekend begint op vrijdag 17.00 uur en eindigt op zondag 17.00 uur. De Coupony voucher geeft 35% korting. Een kind verblijft all-inclusive (slapen, eten, ponyrijden, etc.) voor € 64,- (normaal € 99,-). De minimumleeftijd is 10 jaar.

  • Weekendopvang op de boerderij bij Stasia Cramer, kinderboekenschrijfster en paardrij-instructrice.
  • Een weekend logeren op een mini-manege met 4 paarden en 4 pony’s!
  • Ideale logeeropvang of pré-ponykamp ervaring voor jongens en meisjes die graag met pony’s omgaan.

Mini-manege Hippago is de logeerboerderij van Stasia Cramer en Martin Vlaanderen. Zij wonen met 3 hondjes, 4 paarden en 4 pony’s in Drenthe. Voor jongens en meisjes die graag met pony’s omgaan is Hippago de leukste plek voor een logeerweekend of pré-ponykamp ervaring!

Soms willen ouders wel eens samen een weekendje weg of is om een andere reden een logeeradres nodig. Op  mini-manege Hippago hebben kinderen die van paarden houden een super leuk logeerweekend!

Kijk voor meer informatie op Coupony.nl

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − acht =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.