Hippago.nl

Logeerweekendje bij Stasia Cramer op Mini-Manege Hippago!

Zin om pony of paard te rijden? Bij ons leer je de benodigde ponyrijvaardigheden in een logische volgorde. Bovendien doe je alles zelf. De instructeur gebruikt geen zweep om een pony voorwaarts te drijven en er is geen ‘treintje’ van pony’s waarvan jouw pony een wagonnetje is dat niet uit het rijtje kan. Je verlegt je grenzen stapje voor stapje, maar we gaan nooit over de grens heen van wat veilig voelt. Dit heeft tot gevolg dat je altijd comfortabel op en met de pony of paard bent.

Hippago: logeerboerderij, mini-manege en bed & breakfast

Logeerweekendje bij Stasia Cramer op Mini-Manege Hippago! Logeren op een boerderij met paarden/pony’s: van vrijdag- tot zondagmiddag.

  • Weekendopvang op de boerderij bij Stasia Cramer, kinderboekenschrijfster en paardrij-instructrice.
  • Een weekend logeren op een mini-manege met 4 paarden en 4 pony’s!
  • Ideale logeeropvang of pré-ponykamp ervaring voor jongens en meisjes die graag met pony’s omgaan.

Mini-manege Hippago is de logeerboerderij van Stasia Cramer en Martin Vlaanderen. Zij wonen met 3 hondjes, 4 paarden en 4 pony’s in Drenthe. Voor jongens en meisjes die graag met pony’s omgaan is Hippago de leukste plek voor een logeerweekend of pré-ponykamp ervaring!

Soms willen ouders wel eens samen een weekendje weg of is om een andere reden een logeeradres nodig. Op  mini-manege Hippago hebben kinderen die van paarden houden een super leuk logeerweekend!

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.