BR-Outdoordeken

Perfect voor de winter: BR Outdoordeken Ambiance

De comfortabele BR Outdoordeken Ambiance is ideaal voor alle winterse omstandigheden. De deken is zowel waterdicht (5000 mm), ademend (4000 g/m² 24 uur) als winddicht. Door de 340 g vulling blijft het paard heerlijk warm.

De pasvorm en de ligging van de deken zijn perfect door de anatomische vormgeving en de dubbel gestikte rugnaad. De loopsplitten geven het paard veel bewegingsvrijheid. De verstelbare kruissingels en afneembare, elastische bilkoorden zorgen ervoor dat de deken niet gaat schuiven. Verder is de deken voorzien van 2 verstelbare borstsluitingen en een staarflap.

De buitenzijde van de deken is gemaakt van sterk 1200D polyester waardoor de deken niet snel zal scheuren. De deken heeft een sterke, gladde nylon borstvoering en een vochtregulerende T/C voering die het comfort van je paard verhoogt.

BR heeft ook een los halsdeel in het assortiment in dezelfde kleur URBAN CHIC die heel eenvoudig op de deken gezet kan worden, mocht dit nodig zijn. De BR Outdoordeken Ambiance is verkrijgbaar in de kleur URBAN CHIC in de maten 165 t/m 215 cm. Deze deken komt uit de uitgebreide BR Ambiance Herfst-Wintercollectie 2020.

Shop de uitgebreide BR Herfst- Wintercollecties.

Nog meer paradepaardjes...