WHIS Coach Jack

Trotseer de kou met de nieuwe WHIS Coach jassen

Dit najaar hoeven we niet meer bang te zijn dat we het koud krijgen tijdens het lesgeven of als we lang buiten zijn bij de paarden. De nieuwe WHIS Coach jassen met warmte-elementen houden je heerlijk warm op de koude dagen en bij winterse omstandigheden.

Met één druk op de knop of met behulp van de app activeer je de warmte-elementen bij de rug en de jaszakken aan de voorkant. Deze warmte-elementen worden aangestuurd door de powerbank die je bij je draagt in je binnenzak.

Je koppelt heel eenvoudig de powerbank aan de USB aansluiting in de jas. Via de knop op de jas kun je de warmte elementen aan- en uitzetten en kan de temperatuur geregeld worden. Door de bijbehorende app op je telefoon te installeren kun je de temperatuur nog nauwkeuriger regelen.

De jassen zijn ook voorzien van een extra binnenzak met een rubberen opening voor het draadje van je WHIS instructieset. De WHIS jassen zijn verkrijgbaar in drie modellen: een lange jas, een parka en een gestept jack dat zowel geschikt is voor dames als heren. De jassen zijn verkrijgbaar in Dark Navy in de maten XS t/m

Shop de WHIS coach jassen.

WHIS Coach Jack
WHIS Coach Jack

Nog meer paradepaardjes...