Reitsport Pferd und Spas = webshop vd week

Webshop van de week is Reitsport Pferd und Spass, de eigenaresse aan het woord: In 2009 hebben we besloten om ons huis in Nederland te verkopen en te verhuizen naar Duitsland. Het doel was op zoek te gaan naar een huis waar ook plaats voor de paarden zou zijn. Dit huis hebben we in de Eifel gevonden. Een hof gelegen in het dorpje Dreiborn, omringd door veel natuurgebieden.

Nu een paar jaar later hebben we eind augustus de opening van onze winkel gevierd. Nu nog klein maar met alle mogelijk heden om uit te breiden naar groter. Ondanks dat we in Duitsland gevestigd zijn, proberen we de verzendkosten voor Nederland en Belgie laag (4,99 en vanaf 100,00 gratis) te houden zodat iedereen mee kan profiteren van de acties en aanbiedingen.

Bij Reitsport Pferd und Spass  kunt u terecht voor Wintec, Bates, de lamsvelproducten van Christ, Happy Mouth, Linda Tellington Jones en nog vele andere merken.

Om de opening van de winkel te vieren hebben we t/m 31 oktober 2013 een actie lopen van 10% korting op het gehele assortiment (muv Christ lamsvel zadels en Back on Track). Op zaterdag 26 oktober zijn we aanwezig op de paardenmarkt in Nuth, ook hier geld de actie van -10%. Door bij de voucer code openingskorting in te vullen wordt deze korting verekend. Verder verloten we via facebook een cadeaubon van 25,00 voor de eerste 100 likes.

Reitsport

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.