Holland ruitersport

Ruitersport in Hollandse kleuren rood wit blauw

Ruitersport in Hollandse kleuren rood wit blauw

  1. Rossner Holland frontriem – De Rossner Holland frontriem is een leren frontriem met de nederlandes vlag van strass stenen erop.
  2. Pagony Dutch Design Zadeldek – Het Pagony Dutch Design Zadeldek heeft een coolmaxvoering. Het dek heeft zadel- en singellussen en is anatomisch gevormd. In de kleuren van de Nederlandse vlag met een hippe badge aan de onderzijde.
  3. Pagony Holland halster – Het Pagony Holland halster is een mooi halster in de kleuren van de Nederlands vlag. Het halster is op het kopstuk op maat verstelbaar.
  4. Kentucky D3O Dressage boots – De Kentucky D3O Dressage boots zijn dressuurbeschermers voor de achterbenen met D3O schokabsorberend materiaal. De dressuurbeschermers hebben een zeer goede pasvorm.
  5. Harrys Horse Flag springschoen – De Harrys Horse Flag springschoen zijn mooie Harry’s Horse springschoenen met opdruk van de Nederlandse vlag. Voorzien van een sterke klittenband sluiting.
  6. Sir Lancelot Dutch Bodyprotector – De Sir Lancelot Dutch Bodyprotector heeft een innovatief design. De protector heeft een 8-point fit afstelsysteem, makkelijk en comfortabel af te stellen naar elke lichaamsvorm op 8 punten. De bodyprotector is laag van gewicht en heeft een extra grote bewegingsvrijheid.
  7. Pagony Dutch Design deken – De Pagony Dutch Design deken is een deken met unieke Hollandse print. De deken heeft een 300 grams vulling, en is ademend. De deken heeft loopsplitten, een dubbele borstsluiting en kruissingels.

Nog meer paradepaardjes...