Hippia sportmassage

Winter is coming, kou voor jou en je paard

Na een (helaas?) niet witte kerst is het alweer 2014. Misschien ben ik de enige maar ik heb het gevoel dat de tijd voorbij vliegt! Soms is de winterperiode een treurige periode. Als je terugkomt van je werk is het alweer donker. Dan nog naar je paard… de kou in, terwijl je eigenlijk ook wel graag op de bank wil neerploffen.

Ik hoorde dat er misschien wel sneeuw aan zit te komen. Voor paardeneigenaren is dat altijd een beetje een lastige periode waarin je moet improviseren. Zowel voor je paard, want kunnen ze veilig naar buiten? Kun je nog met de trailer op pad of is het veiliger om thuis te blijven? Maar daarnaast is het ook altijd lastig om een outfit te vinden die warm is maar je er niet uitziet als een Michelin mannetje. Ik heb het zelf namelijk snel koud als ik ergens stil moet staan, maar als ik bezig ben heb ik het algauw snikheet. Gelukkig zijn er steeds meer slimme oplossingen voor de koukleumen onder ons.

Tot nu toe hebben we een vrij zachte winter, waarbij we in gedachten moeten houden dat het pas sinds 21 december winter is. Maar waarschijnlijk komen we niet uit onder enige kou en sneeuw… Ik kan alleen maar zeggen: hou de website van Paradepaard goed in de gaten voor goede tips op het gebied van warme kleding voor jou en je paard!

Daniëlle Dols
Hippia – sportmassage voor paarden

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.