BR schapenvachtsingel

Anatomisch gevormde BR singels met schapenvacht

Bijzonder comfortabel: Anatomisch gevormde BR singels met schapenvacht

De anatomisch gevormde BR singels Walsall, Harlow en Lincoln hebben een zachte voering van natuurlijke schapenvacht. Deze comfortabele voering verdeelt en vermindert de druk van de singel en voorkomt bovendien drukplekken en oververhitting. De medicinaal gelooide schapenvachten zijn bovendien hygiënisch, zweetbestendig en geven bacteriën geen kans. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor paarden met een gevoelige huid.

De anatomische vormgeving van deze BR singels geeft het paard optimale bewegingsvrijheid. De elastische uiteinden bieden extra comfort en het paard is hierdoor gemakkelijker aan te singelen. Ook blijft het zadel hierdoor goed en recht op het paard liggen. De singels zijn voorzien van D- ringen, waaraan eventuele hulpteugels of een voortuig bevestigd kunnen worden.

De schapenvacht voering is volledig afneembaar met behulp van klittenband en wasbaar op 30°C. Om de natuurlijke eigenschappen van de schapenvacht te behouden wordt aangeraden om enkel gebruik te maken van het BR wasmiddel Leather Wash.

De dressuursingel BR Lincoln is verkrijgbaar in ZWART/NATUREL in de maten 50 t/m 80 cm. De BR Walsall met vaste buikflap en de BR Harlow zijn verkrijgbaar in ZWART/NATUREL en TOBACCO/NATUREL in de maten 115 t/m 145 cm.

De singels van BR zijn verkrijgbaar bij Ruitersport De Kroo.

Nog meer paradepaardjes...