TEKNA-zadel

Betaalbare luxe TEKNA dressuurzadel, springzadel en veelzijdigheidszadel

Betaalbare luxe: TEKNA® LeTek & LeTek PLUS zadels

Bij de TEKNA® LeTek zadels en de TEKNA® LeTek PLUS zadels wordt het beste van een lederen zadel gecombineerd met de voordelen van een synthetisch zadel.

De LeTek en LeTek PLUS zadels zijn aan de buitenzijde volledig bekleed met echt leder. De zitting, kniewrongen en de bovenkant van de kussens zijn vervaardigd van zacht kalfsleder, wat zorgt voor een bijzonder comfortabele zit. Bij de LeTek PLUS zadels zijn de bovenste zweetbladen gemaakt van plantaardig gelooid rundleder uit Europa en de singelstoten zijn van chroomleder. Bij de LeTek zadels zijn de zweetbladen aan de onderzijde van synthetisch leder.

De zadels hebben hierdoor een zeer luxe uitstraling, maar ze blijven betaalbaar en natuurlijk veel lichter dan een volledig lederen zadel.

De zadels zijn voorzien van een flexibele zadelboom met het Tekna® Quik Change systeem. Het voordeel van dit systeem is dat het kopijzer eenvoudig verwisseld kan worden als het paard een andere maat nodig heeft.

Beide lijnen bestaan uit een dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadel in de kleuren BRUIN en ZWART in de maten 16,5” t/m 18”(verschilt per model en kleur). De zadels worden standaard geleverd met een medium wijde kamer.

Prijzen variëren van € 879,95 voor een veelzijdigheidszadel uit de LeTek lijn en €1249,95 voor een dressuurzadel uit de LeTek Plus lijn.

Nog meer paradepaardjes...