Tekna-zadel

Tekna® LeTek PLUS lederen zadel gecombineerd met synthetisch zadel

De ultieme illusie: TEKNA® introduceert LeTek PLUS

Dreams really do come true… Bij de nieuwe LeTek PLUS zadels van Tekna® wordt het beste van een lederen zadel gecombineerd met de voordelen van een synthetisch zadel. De LeTek PLUS zadels zijn aan de buitenzijde volledig bekleed met echt leder. De zitting, kniewrongen en de bovenkant van de kussens zijn vervaardigd van zacht kalfsleder, wat zorgt voor een bijzonder comfortabele zit. De bovenste zweetbladen zijn gemaakt van plantaardig gelooid rundleder uit Europa en de singelstoten zijn van chroomleder. Koop de look van echt leder, maar bespaar geld! De ultieme illusie…

De LeTek PLUS lijn bestaat uit een dressuur-, spring- en veelzijdigheidszadel in de kleuren BRUIN en ZWART. Alle drie de zadels zijn voorzien van een flexibele zadelboom met het Tekna® Quik Change systeem. Het voordeel van dit systeem is dat het kopijzer eenvoudig verwisseld kan worden als het paard een andere maat nodig heeft.

  • Adviesprijs veelzijdigheid € 1.149,95
  • Adviesprijs dressuur € 1.249,95
  • Adviesprijs spring € 1.079,95

De LeTek PLUS zadels zijn o.a. verkrijgbaar bij Heuvelhoeve Zadelmakerij. De Heuvelhoeve Zadelmakerij is importeur voor Nederland van de topmerken Exselle, Jaguar en Dabbs, en dealer van o.a. Ainsley, Albion, Anky, BR, Büsse, E.Jeffries, Equiline, Henri de Rivel, Hofman Animal Care, Horze, Mountain Horse, Pessoa, Premiere, Sectolin en Stubbs.

 

Tekna-zadel Tekna-zadel

Nog meer paradepaardjes...