ANKY zadeldekje

ANKY® Limited Edition zadeldekjes

De ANKY® pads staan erom bekend dat ze perfect op hun plek blijven liggen, snel drogen en lang mooi blijven. Wil jij het nieuwste model hebben? Wacht dan niet te lang, want deze nieuwe exclusieve pads zijn uitgebracht in een gelimiteerde oplage.

De ANKY® pad Waterdrop is een échte ‘eye catcher’ door de glimmende print op de fluweelzachte buitenzijde. De chique ANKY® pad Velvet is uitgevoerd in fluweel en heeft een unieke print in reliëf.

Voor de sportieve ANKY® pad Sublimation is gebruik gemaakt van de bedrukkingstechniek sublimatie waarbij de het streepdesign in de polyestervezels is gedrukt. De buitenzijde van de pad bestaat dus uit één stof.

De anatomisch gevormde pads hebben een vochtregulerende en ademende Coolmax® voering, die zeer comfortabel is voor het paard. Doordat de synthetische padding in de pads gelijkmatig verdeeld is, blijft het zadel perfect op zijn plaats liggen en wordt de druk goed verdeeld. De antislipletters aan beide zijden van de pads voorkomen verschuiving.

Deze ANKY® pads zijn verkrijgbaar in een dressuur- en springmodel in maat Full. De ANKY® pad Velvet is verkrijgbaar in de kleuren ZWART/BLAUW en ZWART/GOUD, de ANKY® pad Velvet in ANTRACIET en BORDEAUX en de ANKY® pad Sublimation in GRAPHITE/FOG en BLUE/BLACK.

Divoza Horseworld, alles voor jou en je paard

Nog meer paradepaardjes...