Decathlon Rijbroek+kinderen

De kinder Paardrijbroeken van Decathlon

Mijn jongste dochter is heel erg smal. De meeste rijbroeken zijn voor haar te groot of zitten niet strak om haar benen. Qua gewone broeken heeft ze eigenlijk ook alleen maar strakke leggings, omdat die goed zitten. De Decathlon rijbroeken zijn ideaal. De rijbroek heeft een elastische stof die comfortabel aanvoelt en je vrij in je zadel laat bewegen! Een perfecte rijbroek voor jonge ruiters! Perfect om bij elk weer te dragen.

Ook leuk de Decathlon ruitershop, de verschillende modules als;

  • HOE KIES IK EEN PAARDRIJCAP?
  • HOE KIES IK DE JUISTE BESCHERMING VOOR PAARDRIJDEN?
  • HOE KIES IK PAARDRIJLAARZEN?
  • HOE KIES IK MIJN JODHPURS?
  • HOE KIES IK MIJN MINICHAPS?
  • HOE KIES IK EEN PAARDRIJBROEK?
  • HOE KIES IK EEN ZADELONDERLEGGER?
  • HOE KIES IK EEN RIJZWEEP?

Nog meer paradepaardjes...