BR stijgbeugel AluTech

BR lichtgewicht stijgbeugels dressuur, springen en eventing

De nieuwe lichtgewicht BR stijgbeugel AluTech is een technische beugel van aluminium. De afgeschuinde stijgbeugelriemophanging zorgt voor een goede beugelpositie, waardoor de voet in de juiste positie gehouden wordt. Dit geeft de ruiter meer stabiliteit en verbetert de beenligging.

Er zijn drie verschillende modellen voor de disciplines dressuur, springen en eventing. Alle modellen geven de ruiter optimale grip door de antislip beugelzool. Het verschil zit hem in het profiel en de breedte van de beugelzool. De dressuuruitvoering heeft een fijn profiel en ook de beugelzool van de springuitvoering is voorzien van een fijn profiel, maar deze zool is breder. De brede antislip beugelzool van de eventing uitvoering heeft een grof profiel.

Zowel de beugel als de zool is slijtvast. Beide behouden hun kleur en roesten niet dankzij een anodiseerlaag. De beugel is uitvoerig getest met 200 kg gewicht.

  • De dressuurbeugel is verkrijgbaar in de kleuren ROOKGRIJS/ALU en ZWART/ALU in 12 cm.
  • De BR springbeugel en eventing beugel zijn verkrijgbaar in de kleuren BLAUW/ALU, ROOKGRIJS/ALU en ZWART/ALU in 12,5 cm.

Nog meer paradepaardjes...