Nathalie ’s Hindernissen Mijn eerste blog!

Hallo allemaal ik ben Nathalie Compagner, mijn leeftijd is 26 jaar woon samen met mijn vriend en mijn schoonvader in een woonboerderijtje in Friesland. We hebben het huis zo gemaakt dat we allebei alles zelf hebben, zoals een keuken en douche enz. zo konden wij in een mooie landelijke omgeving wonen en had mijn schoonvader wat extra gezelschap. Ik rijd een elf jarige merrie die soms een beetje koppig kan zijn. Haar naam is Landra, ze is een lief paard die wel is een eigen willetje heeft en me graag mag testen. We rijden samen in de B dressuur en af en toe doe we een BB parcours. Ook mogen we graag een oefencross rijden maar dan wel samen met haar grote vriendin Chanel, dat is het paard van mijn vriend die iets makkelijker is in vreemde omgevingen. Mijn vriend rijdt dus ook paard zoals je al hoort, hij is al wat verder als mij hij rijd L1 dressuur en hij springt B parcoursen en hij doet ook mee aan B crossen. Ik hoop dat ik dat in de toekomst ook kan doen! Ook heeft mijn schoonvader nog een fokmerrie en staan er nog diverse jonge paarden op stal en in de wei. Hij fokt met springpaarden. Hij heeft ook nog een tuigpaard van drie jaar in het land lopen dus paarden genoeg om ons heen. Wij hebben ook nog twee honden en twee katten en twee varkens en nog een paar geiten, kippen, konijnen en eenden! Dus een gezellige kinderboerderij zeg maar.

Ik ben sinds kort een eigen bedrijfje begonnen in hindernissen. Dat kwam eigenlijk heel onverwachts op mijn pad. Mijn paard was wat bang voor vreemde dingen onder de hindernissen in de les en bij het oefen parcours, dus daar wou ik iets aan doen ik dacht ik moet thuis ook zulke spannende dingen hebben! Dus op een dag ben ik aan het knutselen gegaan en toen ik wat leuke dingen had gemaakt waren er wat mensen die zeiden je moet zulke dingen gaan verkopen. Je maakt zulke leuke dingen. Dat ben ik toen is gaan proberen ik had wat flyers gemaakt met foto’s van de hindernissen die ik voor ons zelf had gemaakt en die konden de mensen dan bestellen. Die ben ik op de concoursen waar wij zelf heen gingen neer gaan leggen en de bal ging al snel rollen, ik kreeg gewoon klanten!! De eerste klanten waren allemaal erg tevreden en ik vond het ook erg leuk om ze te maken en te beschilderen. Toen ben ik ook maar een advertentie op marktplaats gaan zetten hierdoor werd het nog wat drukker en toen kreeg ik de tip om me in te schrijven bij de kamer van koophandel want anders konden verenigingen niet bij mij kopen want die moeten alles verantwoorden zodoende kwam het zo ver dat ik een echt eigen bedrijfje had!! Ik vond het eerst erg spannend maar het loopt best mooi door en heb al heel wat leuke hindernissen gemaakt. Ik maak hindernissen voor iedereen die ze wil hebben, ik heb al een sponsorhindernis gemaakt en die viel ook goed in de smaak! Heb ook al veel mooie hindernisborden gemaakt met namen van de ruiters of de stalnaam erop, natuurlijk samen met een mooi plaatje van een paard of wat de klant maar leuk vindt. Ik maak de hindernissen in een lege stal op de dele in ons achterhuis, dus heb altijd gezelligheid om me heen van de paarden en de honden. En natuurlijk komt mijn schoonvader ook vaak even gezellig kletsen en kijken hoe het gaat!

hindernis hindernis

Hier een paar voorbeelden van die hindernissen, ook mijn eerste sponsor hindernis staat erbij!

Ik hoop dat ik nog veel mooie hindernissen mag maken voor mensen en dan zal ik jullie over alles op de hoogte houden. En natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden over mijn leven en de paarden.

Groetjes Nathalie Compagner

Nathalie’s Hindernissen

Nog meer paradepaardjes...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.