BR springzadel Puccini

BR springzadels Puccini I & II

BR heeft een nieuw model springzadel ontwikkeld. Een mooi, luxe springzadel met een exclusief design. Het BR springzadel Puccini heeft een middel diepe zit en de close contact kussens zorgen ervoor dat de ruiter dicht bij het paard zit. Daarnaast is er gezocht naar een goed balanspunt voor de ruiter en is het zadel iets naar voren gebouwd voor optimale steun tijdens de sprong.

De basis van het Puccini zadel bestaat uit een flexibele polyetheen zadelboom en is vervaardigd van plantaardig gelooid leder. Het zadel is afgewerkt met zacht anilineleder en de zit en de royaal gevulde kniestukken zijn overtrokken met extra zacht leder voor optimaal comfort. De kleine, stevige knie- en kuitwrongen zorgen voor een goede beenligging en optimale ondersteuning. Het verschil tussen de Puccini I en II is dat de knie- en kuitwrongen bij de Puccini II verplaatsbaar zijn zodat je ze naar jouw wens aan kunt passen. Het contraststiksel zorgt voor een stijlvol accent en daarnaast is het zweetblad aan de rand deels gevuld voor een mooi optisch effect.

Bij het zadel ontvang je een luxe, gevoerde BR zadelhoes met extra opbergmogelijkheid voor de singel. De BR zadels Puccini I en II zijn verkrijgbaar in ZWART en OAK in 17” en 17,5” met een medium/wijde of een wijde kamer. 

Shop nu je kerstkorting

Nog meer paradepaardjes...