schleich

Unieke actie: WIN een paard

Ben jij ook helemaal weg van de mooie Schleich paarden…?

Dan heb je er vast wel eentje thuis staan. Maak de mooiste, origineelste of gekste foto van jouw Schleich paard in een mooie setting. Net als de webshop Schleichtoys.nl doet! En WIN een Schleich paard naar keuze. En helemaal leuk, de winnende foto komt ook nog eens op de homepage van de webshop Schleichtoys.

Schleichtoys.nl heeft een grote collectie Schleich voor een scherpe prijs. Van boerderijdieren tot smurfen, van dinosaurussen tot ridders. Ook de collectie Paarden is uitgebreid. Met meer dan 60 producten en toebehoren als stallen en dressuursets is er voldoende keuze om elke collectie compleet te maken. Service vinden ze belangrijk. Daarom bieden ze een eerlijke prijs, gratis verzending vanaf 25 euro en voor 16.00 besteld is morgen verstuurd!

Stuur je foto of  foto’s (natuurlijk mag je meer foto’s maken) naar info@paradepaard.nl.
Alle foto’s worden geplaatst op de facebook pagina van Paradepaard en Schleichtoys, foto’s met meer likes maken meer kans. De actie loopt t/m 20 oktober.

Schliechtoys_paard1

 

Nog meer paradepaardjes...

2 Reacties

  1. Stacey zegt:

    Ik wil heel graag winnen

  2. ik vind ze super leuk en ik rij heel graag paard maar ik heb nog geen schleich paarden geen 1 en toen hoorde ik die winactie en ik dacht nu mijn kans en dus wil ik eigelijk graag die donker bruine met witte manen winnen als die weg is dan die andere
    bedankt voor deze leuke winactie ik hoop dat ik win maar waarschijnelijk heb ik weer ongeluk maar ja het proberen waart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.