paard tuin

Paarden tips voor in de TUIN

Paarden tips voor in de TUIN

  1. Esschert design kinderschommel paard. Deze kinderschommel van Esschert Design is erg populair onder jonge kinderen. De stevige schommel is gemaakt van een autoband en heeft lange manen van touw. Deze schommel biedt urenlang speelplezier voor de kids.
  2. Paardenhoofd hoofdstelhanger. De paardenhoofd hoofdstelhanger is verkijgbaar in verschillende kleuren. Leuk om in de tuin op te hangen met platjes of lampionnen. Het object is circa 15 cm hoog en circa 4 cm breed, de haak staat circa 3,5 cm van de muur en het geheel steekt in totaal circa 8cm van de muur af. Er zitten daarnaast 2 schroefgaten in voor bevestiging (schroeven zelf te kopen).
  3. Portret van een volbloed. Een ‘must have’ voor de échte paardenliefhebber met oog voor detail! Prachtig gedetailleerd portret van een volbloed paard. Dit beeld is zeer geschikt om als paardentrofee te worden gebruikt en de sokkel kan eventueel voorzien worden van een mooie tekstgravure. In dit beeld is een prachtige torso van een volbloed verbeeld met bijzonder gevoel voor detaillering en uitgevoerd in een schitterende patina.
  4. Landelijke deurbel van gietijzer met paard en veulen. Leuke Landelijke deurbel-hanger / buitenbel met als decoratie een paard met veulen en de tekst Welcome.
  5. Deurklopper Hoefijzer – Esschert Design. Vindt u het vervelend als mensen aanbellen? Laat ze voortaan kloppen, ideaal hiervoor is de deurklopper. Vindt u de deurklopper hoefijzer esschert design, mooi en goed afgewerkt, deze wilt u natuurlijk wel voor uw woning hebben hangen. De mensen hoeven niet meer te bellen maar kunnen kloppen, dit is ideaal.
  6. Windvaan paard. Deze prachtige windvaan met paard is een echte eyecatcher. Het geheel is vervaardigd uit plaatstaal dat zeer mooi is afgewerkt.
  7. Paarden speelset Zand. De Paarden Speelset zand is een 3 delige zandbakset in ruitersport thema. Leuk voor de aller kleinste in de zandbak of op het strand.
  8. Stenen paard 15 cm hoog. Dit schitterende donker bruine paard is gemaakt van polystone.
  9. Hestatep plaid van Lopi zuiver wol. Dun geweven plaids van IJslandse schapenwol. De plaid is licht van gewicht, warm en vochtafstotend. De plaids zijn extra groot met een afmeting van 140 x 210 cm. Hiermee zit je lekker in je tuin op de bank. Er is gewerkt met aardwarmte en zomin mogelijk chemische middelen tijdens het wassen van de wol. De natuur wordt hierdoor zo min mogelijk belast. Alleen de mooiste delen van de wol zijn gebruikt voor het maken van de plaids.
  10. Paard wit polyester. Paard wit Prachtig paard wit polyester. Dit paard is een mooi design beeld in egale kleur. Het beeld is vervaardigd van duurzaam polyester kunststof en afgelakt dus zowel geschikt om binnen als buiten neer te zetten. Een ware eyecatcher voor in uw tuin of bijvoorbeeld winkel. Hij is voorzien van ijzeren platen aan de voet om te bevestigen met schroeven of draadeind.

 

Nog meer paradepaardjes...